torsdag, februari 18, 2010

Hungrig och försummad...

Trollis tycker det var MYCKET bättre när Emil bodde på sjukhus. Och han tycker det bloggas för lite katt här. Så här kommer en bild som liksom... ja sammanfattar hela hans personlighet.



4 kommentarer:

Irene sa...

Man kan förstå honom. EN bild på en katt - och där katten dessutom är mycket, mycket liten. Bara att jämföra med antalet hundbilder på sistone... med närbilder på skrynkelnosar och sånt. Här krävs nog lite serious kattfjäskande!

Lotti sa...

Men alltså. Den må vara liten... men det är ju så kul! Där sitter han under fågelmatsträdet dag ut och dag in. I alla väder. Och hoppas. Och längtar. Och suktar efter de små delikata pippifåglarna. Han har nog suttit där i sammanlagt en månad. Han kommer naturligtvis alltid tillbaka byteslös. Men nästa dag sitter han där igen. Och hoppas.

Ha ha!

Bitte sa...

Men Trollis är ju hopplöst fel på det. Han har hamnat på en häst- och hundblogg. Eller om det är en hund- och hästblogg. Trollis kommer aldrig att få den uppmärksamhet han är så väl värd. Mitt tips till Trollis är: flytta till någon som bloggar katt. Eller hem till oss, vår husse kan ju liksom inte motstå lurviga personer.

Lotti sa...

Flytta??? Nä vet du vad! Han är minsann också mattes kille. Och du har ju TRE hundar! Nåja... Två och en halv. Nej, här blir inget flyttande av.

*Springer iväg och börjar knåpa på ett kattblogginlägg*