måndag, maj 04, 2009

Gulle gulle GULLESNUTT!

Sitter här i soffan framför "Inför Eurovision...", lyssnar med ett halvt öra på bottennappande bidrag från allehanda hörn i Europa. Har börjat flytta ut ur det Holmska stallet så smått. Idag skruvade jag upp lite sadelhängare och sånt i vad som nog ska bli sadelkammare och flyttade hem dyrgriparna (läs: sadlar och träns). Jag har en hyfsat god öl och känner doften av grillat som är på väg. Emil damp just, med en nöjd suck, ner på sin IKEA säng och Dallas var superduktig på dagen träning i rundkorallen.





Dallas ja. Apriltävlingens stress har äntligen släppt. Han struttar runt i hagen på sina ännu ganska rangliga små ben och tycker han är jättestor minnsann. Stor nog att muttra åt brunstiga ston och stor nog att bajsa vuxenhästhögar! Tänk på den gamla goda tiden när mockning av Dallas box innebar att ta en sandlådespade och plocka upp typ tre små pluttar!



Han är känslig och lyhörd också den lille vackre pojken. Idag gjorde vi lite följövningar i rundkorallen. Han är en absolut fröjd att jobba med. Helt oförstörd, nyfiken och positiv. Älskar beröm, klappar och gos. Jag tror det kommer bli en guldhäst. En perfekt häst att öva sitt eget kroppsspråk på!



Hur ska det bli en hel sommar utan både Monte och Dallas? :(

2 kommentarer:

Jane Doe sa...

Vilken härlig bild, sommarlycka!!

Och du, lycka till med vofsen, såg go ut!!...hur är prognosen???
Ha en underbar dag...

M.

Jane Doe sa...

Men! Vá du på Aprillen?!?!?!?