tisdag, juni 29, 2010

Bokföring

Ja, man måste bokföra även på sommaren. Fast solen skiner, och man hellre skulle vilja ge sig av på utflykt med Emil och Calle. Eller ligga i solstolen med ett glas rosé. Kanske fika i någons skånska kylskåp? Eller gosa häst på Bassholmen.

Emil dissar bokföringen. Han går ut och lägger sig i skuggan istället. Om man skulle ta och följa efter?

5 kommentarer:

Irene sa...

Jag tror Emil är klokare än du - ut efter honom nu!

Larsson sa...

...eller spana efter granar ;)

Lotti sa...

Klokare mig hit och klokare mig dit. Hur mycket jag än latar mig så MÅSTE jag ju göra bokföringen. Men man kunde ju tycka att vädergudarna kunde ta med det i sin beräkning? Jag menar alla sitter väl med bokföring i slutet på månaden?? Kan inte DU komma och bokföra åt mig? Då kan jag tom med tänka mig att baka något. Eller laga avokadosoppa!

Och Larsson. Aldrig! IOch du kan INTE tvinga mig. Neeeeeeej! Nääääääääj! Jag VILL inte spana efter granar! Däremot vill jag gärna veta var i tusan man köper den där tidningen? Inte här i Skara i alla fall :-/

Larsson sa...

Jaha du, om jag det visste. Jag trodde den fanns i vilken tidningsaffär som helst. Hmm...jag får forska.

Lotti sa...

jag hittade dent ill slut. Och den fanns i de flesta av de där affärerna som jag letade i. Grejen är att det står bara "Hund" på framsidan och jag letade ju efter "Hundliv". Men nu har jag den och jag har läst artikeln också. Trots bristen på omnämnande så var den trevlig tycker jag!