tisdag, juni 08, 2010

Skrivkramp

Jag VILL blogga, men om vad? Jag har bara hallongrottor i huvudet just nu... Tack för det förresten, Petra, vÄrkligen. Tack för att du gav mig en låda hallongrottor som du ju vet att jag tycker om. Och tack för att jag åt upp alla hallongrottorna medan jag jäste i soffan framför en film. Eller ja, inte ALLA. Hovis åt en. Det vet jag, för det fattades en hallongrotta i lådan. Inte för att han frågade först.

14 kommentarer:

Irene sa...

Hallongrottor?! Åh, jag älskar hallongrottor. Faktum är att jag älskar de flesta kakor, sorgligt nog. Men mest kanelbullar och torra småkakor och hallongrottor och sockerkaka med äpplen eller rabarber och och och...

Men typiskt Hovslagaren att snika åt sig en hallongrotta! Annars kunde du ju skickat den till mig, menar jag.

LLotti sa...

Eller hur!! Och det ÄR typisk hovis. En riktig smygare... Men det här är ändå bra! Nu vet jag vad jag ska ha i handen när (!!) jag hälsar på dig. En låda hallingrottor och en pava pinnup gris ellervaddetnuhette.

Larsson sa...

JAHA! Man hinner inte mer än vända ryggen till så sitter ni och smaskar kakor. Fick jag någon??
Nähädå! Jag fick bara cykla med hunden och dricka äppeljuice jag.

Men vänta bara tills vi träffas, DÅ kommer jag att äta kakor! Inte sådär försynt som Hovis (en kaka?? pah!!!) utan som det värsta kakmonster ni kan tänka er. Johodåsåattdetkommerjavisst!!

Men det är klart - det förutsätter ju att jag blir bjuden förstås...

Lotti sa...

Larsson! Nu känns det som att vi ska ta ett djuuuupt andetag tillsammans, eller tre. Okej? Puh...puuuh...puuuuuuuuh. Så. Gladare? För det förstår du väl att du är bjuden??? Ingen Larsson och bloggerträff!

Och äppeljuice? Har du druckit upp snapsen?

Hovslagaren sa...

Visste väl att det skulle bli ett herrans liv över EN enda litanes syltagrötta!
Nå råkar det vara så att jag känner dig. Så se det som en hjälpande hand jag sträcker ut så du slipper känna att ALLA syltgrottor hamnade just i DIN mage!
Såde så!
Varsågod!

Bitte sa...

Vet ni hur många digestives det finns i ett litet paket? Tjugetvå. Vet ni hur lång tid det tar? Knappt nån. Vet ni hur man gör när man har krängt ett helt paket Oreo och mår lite illa? Man väntar tills det går över och fortsätter på nästa paket! Och vet ni att jag äter en STOR kanelbulle/mandelbulle/croissant till frukost, varje dag, hela året om (jo, jag bottnar med fruktsallad och valnötter först). Och att jag äter choklad till kvällsteet varje dag. Jag vann, va?

Lotti sa...

Larsson! Jag menade förstås " Ingen Larsson INGEN bloggerträff" Såru vet.

Hovis, är det nu jag ska niga och säga tack för hjälpen? Hallogrottetjuv!

Bitte. Alltså det är nästan lite oförskämt att äta då mycket! Blire nåt kvar till husse? Och hundarna?

Petra sa...

Här kommer en till hjälpande hand...jag har fler syltgrottor...;^))

Bitte sa...

Nä, det blir inget till hundarna (Cirkus bantar ju!). Och husse upptäckte i vintras att han började ana en antydan (här talar vi subtiliteter) till bilring så han avstår tappert från allt fettmande under veckorna.
Petra: finns det fler kvar! Du har inte möjligen vägarna förbi Skåne?

Lotti sa...

NEJ det har hon INTE!! Hon har INGA hallongrottor kvar och har definitivt INTE några vägar förbi Skåne!

Ingela, Zeb, Indy sa...

Vad är det för fel på att ha hallongrottor i huvudet (eller allra helst i munnen), det låter härligt tycker jag! =)

Jea sa...

Hum... Jag är lite som Bitte jag, trycker gärna i mig så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt. Helst varje dag.
Sedan häpnar jag (liksom Briarden) över att jag gått upp 3 kilo när jag inte har rört mig så mycket som jag brukar...

Irene sa...

Alltså, Bitte, den där kommentaren om den dagliga dosen bullar och choklad, den IGNORERAR jag. Jajamensan. Har aldrig läst den. Är inte ett dugg bitter, ånej. Inte avundsjuk heller. Inte det minsta!

Och du Petra, här finns fler suktande skåningar. Så lyssna inte på Lotti, du är så väkommen till sydligare nejder. Med hallongrottor! Ja kanelbullar går också bra. Så kinkig är jag inte.

Jea, jag förundras över samma sak! Här har jag druckit en ohygglig massa vin i frankrike. Ätit en ohygglig massa mat. Fikat varje dag. Också har jag gått upp?!? Vad är nu det för rättvisa frågar man sig?

Lotti sa...

Ingela. Fel? Vad det är för fel?? Man blir TJOCK!! Ja, om man inte heter Bitte då förstås för då blir man tydligen inte tjock av någonting :-/ För övrigt är det inget fel. Nej, snarare gott.

Jea och Irene. Det FINNS ingen rättvisa! Vad har ni gått i för skolor egentligen? Det trodde jag hörde till allmänbildning... Och du Irene. Hon har INTE vägarna förbi Skåne. Han har I N G A hallongrottor kvaaaaaar!!! Fast... om du hälsar på mig kan du får dela med mig?