söndag, juni 27, 2010

Kolla på hovis!




En hingstapöjk, en flock kossor, en tränare från USA, en granne och hovis! Det blir kovallning det!

Och jag, jag vet inte vad jag är mest stolt över?

1. Att hingstapöjken och Hovis lugnt, fokuserat och utan att stressa kalven faktiskt lyckades skilja ut, ställa och fösa den.

2. Tränarens reaktion när han fick veta att hovis ridit western i en månad på en hingstapöjk som aldrig vallat en ko i sitt elvaåriga liv.

Det var BALLT!

9 kommentarer:

Jea sa...

way to go Hovis! Yeeehaaa!

Petra sa...

Så underbart att se samspelet mellan hovis och BH.... Grymt impad!!!

Irene sa...

Är man begåvad av naturen, så är man! Det vet väl jag som kanske inte är så begåvad på just kovallning men på att äta kanelbullar.

Lotti sa...

Men det är irriterande. Nästan lika irriterande som v.a.l.p.e.n och det vill ju inte säga lite. Varför ska han vara så jä..a begåvad hela tiden?? Vavavavava???

Ymer Ysterkvist sa...

Jajaja...

Du Hovis, det där hade jag oxå fixat.

Plättlätt!!

Å det UTAN häst!

Sådeså.

Anna-Karin sa...

Jag är också trött på män som är naturbegåvningar i sadeln. Därför är jag väldigt glad att det enda min make slår mig på fingrarna i är skalbaggsskådning, botanikkunskap, fysiska saker såsom löpning, hoppning och balansering, matlagning, noggrannhet, arbetsvilja, uthållighet och mossidentifiering.

I allt annat är jag minst lika bra som han! Och i simning är jag t o m bättre, för jag har ju mer inbyggda simringar än han.

Lotti sa...

Du Ymer! Du kan flytta hit! Och så kan du och hovis valla kossor ihop! Var inte det en lysande idé??

Du Anna-Karin. Nu får du i läxa att räkna upp minst tio saker till som du kan bättre än din wizard till man.

Anna-Karin sa...

Så gärna, falsk blygsamhet är inget för mig.

Jag är bättre än han på TP (han tänker ju så förbenat långsamt), musikquizer (se föregående motivering), planering av sociala aktiviteter, komma ihåg fölsedagar, allmän planering (trots att han är en samlare?!), chokladätande, efterrätts- och kakbakande, gråta (dvs jag har kontakt med mina känslor), kultur (makens egen motivering - hur man nu kan tävla i kultur?) samt dricka vin.

Lotti sa...

Hm... var det tio? Försöker räkna men det rör ihop sig. Jag kan i alla fall konstatera att vindrickande, det är jag också bra på. Då kan vi ju dricka vin ihop! I Irenes kylskåp! Vasäjeru?