torsdag, juli 15, 2010

Hårdträning!

Emil sover. Jojo, här snackar vi sovmorgon alla superdupermega. Jag tänkte efter en stund och räknade ut att vi sammanlagt var ute på tre promenader igår på sammanlagt fyra timmar. Ja, alltså då inkluderar det ett par rejäla simturer på varje promenad. Kanske och ta i lite... Nej, han får sova vidare.

Han tycker att det är varmt. Det märks för det ska vara minst 30 grader i luften och minst 22 i vattnet för att han ska gå i. När han så gott som hoppar i oombedd, då vet man att det är varmt. Idag är det lika varmt, men vi softar lite här på förmiddagen och går och badar om en stund. Sedan ska Emil få träffa Sara. En.... nämengudvadhettere... meeeendet är inte klokt jag VET ju vad de heter... ÅH! Ni vet en gigantisk jättelurvig svart eller brun. Ser typ ut som en oversizad golden retriever? JA nu kom jag på det- newfoundland. Ja, i alla fall Sara, en newfoundlandtik på ett år. Jag misstänker att Emil kommer typ gäspa åt henne och gå och lägga sig i ett avlägset hörn. Men vi ska beundra pappas träbåt, och båtar älskar han!

6 kommentarer:

Ingela, Zeb, Indy sa...

JAAAA då går jag på semester!!!! =)

Jea sa...

Jea vill bara meddela att hon gissade på rätt ras redan vid "gigantiskt lurvig och svart" :) /Jea rasspecialisten

Lotti sa...

Gött, Ingela!

Jea, du är sååå klipsk att jag blir nästan stum av beundran!

Jea sa...

Jag förstår det Lotti, jag blir lika stum själv över min klipskhet. Tur att jag fortfarande kan skriva, för hur skulle världen klara sig utan mina kommentarer annars? ;)

Irene sa...

Och nu undrar ju man hur mötet avlöpte? Blev det axelryckning och förstulna gäspningar eller ögonblicklig förälskelse?

Lotti sa...

Jea. Nej hur skulle vi klara oss?? Och framförallt utan din ödmjukhet som en lysande klar stjärna som vägleder oss?? HUR skulle det gå?

Irene, för att still din nyfikenhet har jag för en gångs skull uppdaterat bloggen ;)