söndag, juli 25, 2010

Gotland

Heeeej! Har ni saknat mig? Alltså vi har ju varit på Gotland då rå, hos kära vännerna Line, Sören, My och Buster. Det var ju rätt så jobbigt. Se!










Shit, jag glömde en kär vän. Familjen hade ju utökats med klippduvan Syke. Sören, som är den största djurvän jag någonsin träffat (och därmed naturligtvis Emils BÄSTA kompis- när Sören är i närheten reduceras en annan till typ... kokt fläsk) hittade henne som liten duvunge vid färjeläget i Visby där hon låg helt oskyddad under vild måsattack. Han tog henne innanför jackan och så fick hon följa med till Nynäshamn. Syke är idag en mycket välartad duva som gärna vill hänga med överallt. Hon har en bur att sova i på natten och på dagarna huserar hon fritt på tomten. Vill hon gå in gör hon det genom kattluckan :)



Annars har vi mest slappat. Grillat på stranden, silat sand mellan tårna, badat såklart, ridit gigantiska halvblod (gud vad ovan jag är vid så stora hästar- några galoppsteg och träningsvärken i magen var ett faktum), druckit vin och umgåtts.







Emil och Buster har varit bästisar i många år. De har alltid haft kul på killars vis. Nu är de lite gubbiga båda två och umgänget är inte lika otvunget. Det är lite sorgligt när man plötsligt ställs inför dessa oundvikliga tecken på svunnen ungdom. Men dag två kunde de slappna av lite, glömma hannegruffet och lekfullt kivas om en pinne.



Tiden går alltför fort. Vi fick ta adjö av ett magiskt Gotland, sätta oss i bilen och stålsättta oss inför den nästan tio timmar långa resan hem.

10 kommentarer:

Petra sa...

Äntligen... och vilka fina bilder!!! Ser helt magiskt ut.... och med tanke på att dagens väder endast har regn att erbjuda så känns det än mer underbart...

Lotti sa...

Helt magiskt, Petra. Hoppas ni får fint väder när det är er tur!

Kicki sa...

Vilka vackra bilder!

Lotti sa...

Tack Kicki. Det ska jag hälsa fotografen :)

Jea sa...

Superfina bilder! :)
Men jag tycker att det såg lite oroväckande ut att Emil ligger och slickar sig om munnen strax efter bilden på fågeln... ;)

Lotti sa...

Ha ha ha! Du är en kvinna med huvudet på skaft, Jea :)

Bitte sa...

Gotland!!! Vilka underbara bilder! Gotland är verkligen fantastiskt – magiskt. Det ser så skönt ut, bara. Riktig semester.
Trollis kan kanske åka dit på rehab sen och du som hans personliga assistent?

Lotti sa...

Strålande idé, Bitte. Måste genast ringa till kommunen och fråga vad man tjänar som PAN-anställd till en katt!

Irene sa...

Till och med jag, som definitivt inte är en sand-å-hav-människa, grep av en oemotståndlig lust att också befinna mig på en sån strand. Underbara bilder på en uppenbarligen alleles underbar semester!

Lotti sa...

Och tänk Irene. Tänk om vi skulle befinna oss på en sådan strand samtidigt. Tillsammans!