onsdag, maj 05, 2010

Till Föreningen för oss som gillar päls.

Appropå skörd. Efter att ha skördat detta gav jag upp. Det finns tre gånger så mycket kvar!








P U S T ! ! !

11 kommentarer:

Jea sa...

Inget är som fällningstider... Helt plötsligt finns det päls för flera hundar till. Var har all den pälsen suttit någonstans?

Lotti sa...

Det vet jag inte. Men jag vet att numer sitter den på mina lakan, på mina kläder, på mina golv och på min soffa. Och det EFTER att jag skördade det där (som jag la vid staketetoch hovis trodde var Trollis)

Irene sa...

Men nu får du vara kreativ Lotti: karda, spinna och sånt, ta tillvara på resurserna. Kan man betala ohyggliga summor för kashmirull från lamamagar eller vad det är, så borde du väl kunna åstadkomma en värmande och fluffig Emiltröja till Hovslagaren?

Med de mängderna underull så borde du kunna hålla ett mindre, exklusivt, lönsamt hantverksföretag med råvara tycker jag.

Hovslagaren sa...

Trodde verkligen det var trollis som satt bakom staketet, om något större än vanligt!
Jag har länge föreslagit en kardborretunnel som djuren måste gå genom för att komma in. Finns det pengar att tjäna så är ju det en bonus!!

Hovslagaren sa...

Gällande stickade pälströjor får jag nog av den varan ute på fält. Jag menar, varje häst tycker det är toppen att släppa ALL sin vinterpäls just på mig!!

Bitte sa...

Det finns en falang av bearded collie-klubben som På Fullt Allvar stickar tröjor av den päls de kammar av hundarna. Där känner jag mig ytterst tveksam, får jag säga. Men som gillar ännu mer päls vil åter påpeka: långhåriga hundar (läs briarder och beardisar) fäller inte.
Till Hovis: har du tänkt på att skimlar fäller ännu mer men bara på mörka kläder/vojlockar/täcken. Visst är DET ett mysterium!

Lotti sa...

Irene! Sticka tröjor? Fluffiga tröjor? Jag kan bara sticka trekantssjalar.
Hovis. Du kanske kan slänga ihop en tunnel? På din lediga tid? PpppffffffhahahahaHAAAAAAAA!!! Å guuud vad skojigt :D
Bitte, är du allvarlig??? Det är ju inte klokt! Nästan lite... läskigt på nåt vis.

Hovslagaren sa...

Bitte, det är helt sant! Igår råkade jag dessutom endast nudda en schettizz och hade päls på sidan av ärmen som jag kunde fylla upp en soppsäck med! Den var fux visserligen och jag hade kölsvarta kläder! Kul. Verkligen

Ingela, Zeb, Indy sa...

Haha, vet hur det känns! Hopplöst!

Lotti sa...

Och du som har golden!! Ha ha!

Hovslagaren sa...

Fru ordförande, kan du inte skriva ett inlägg trots att jag vet att du har upp över öronen med saker att hinna med, bara för att visa att du lever?!
;)