måndag, maj 24, 2010

Nu jäklar kompisar!

Nu är det sommar!!

Jag har en stor latte, bara fötter och ben. En hund som jäser i gräset, en hovis som spänner åt bultarna på min bil, ett helt gäng fåglar som sjunger, två katter som jagar sork och hela veckan ledigt!

En liten turné hade jag tänkt mig. Strängnäs, Blidö, Uppsala...

9 kommentarer:

Jea sa...

Turne´? Vad kommer du att uppträda som?

Jea sa...

Nej, nu vet jag!!!
Du ska ställa ut doggisen i Uppsala i helgen. Kennelklubben på lördagen, Lapphundsklubben på söndagen. Hur kunde jag glömma bort det?!

Bitte sa...

Åh, Lapphundsklubben! Ska Emil dit så hänger vi på, vi med. En Briard och en Bearded Collie bland hermelinerna, liksom; det kommer nog inte att märkas. Vi kan dessutom komplettera turnén med att sitta som björnarna på Skansen (Cirkus) och flyga utan propeller (Twitter). Själv kan jag hela Hamlets monolog ur tredje akten. Lotti, vad säger du?

Larsson sa...

VA?? Läser jag Strängnäs???
*vänta, vänta måste hämta glasögon*

Jo, banne mig - det står Strängnäs!

Men men men...där bor ju JAG! (nästan iaf...)

*nu fick jag bråttom. tänk om hon kommer för att hälsa på mig?...ujujuj!!...måste vispa ägg, städa ugnen, sikta mjöl, trampa druvor, sätta potatis, kamma katten, klippa tånaglarna...åh, det här blir ju snäppet värre än att hälsa på Kungen!!!*

Jea sa...

Menar du att du inte hade klippt tånaglarna när du träffade kungen Larsson?! Kära värld, vad tänkte du på då?
Självklart ska även du komma med ditt rövarband till Lapphundsklubbens utställningar Bitte, Vi ses där!

Lotti sa...

Jea- håll utkik! Det är vi som står på vinstpallen. Annars känns vi också lätt igen på att vi helt enkelt är snyggast (och således på vinstpallen)

Bitte- jag säger bring it on! Eftersom jag själv stammar från en cirkusfamilj måste vi ju bara vara en vinnande kombination!

Larsson- meh! Jag hade fått för mig att du bodde i Nyköping?? Var fasen fick jag det ifrån? Jag ligger ju nedbäddad i en gästsäbg just i Strängnäs just precis nu!

Larsson sa...

Ja, var fasen fick du Nyköping ifrån??

Så typiskt! Du är nästan hemma hos mig och då är jag inte där. Nä, då har "någon" bestämt att jag ska vara i Saltgruvan. Jämrans osis :(

Irene sa...

Sommar? 8 grader och iskall blåst? Starka kvinna! Du är inte en sån vekling som jag, som åtminstone vill ha en 19-20 grader och sol för att kalla årstiden sommar.

Jag bugar mig i stum beundran.

Lotti sa...

Man kan inte ha tur varje dag vettu Larsson :)

Och Irene. Alltså ligger inte Skåne i södra Sverige? Jag tycker det låter som att nu har citat: Pissväder för jämnan där nere. Allt medan undertecknad som bor i Sveriges regnhål badar i solsken och värme??