onsdag, april 14, 2010

Flitens lampa...

...s glödlampa var trasig i trädgården igår. Så vi tände i stallet istället! Och proffshjälp fick jag också. Kolla kolla!



Det är till och med liite framåt-nedåt! God bjudning och arbetsglädje. Jag har ett guldkorn i hästkostym i min hage! Och ett proffs i kompiskläder. Jag säger ju det! *vältrar mig lite till i skamlös bortskämdhet*


5 kommentarer:

Bitte sa...

Men se där! Snyggt. Men framåtbjudning? Jo, självaste Dallas, han bjuder nog framåt men det ser lite laid back ut vid tömmarna, tycker jag.

Hovslagaren sa...

DETTA måste ju vara värt en tårta att fira med?!
Ha ha!
Bitte, visst var det en räka när jag tänker efter ;)

Irene sa...

Åh, nu fick jag flashbacks till när jag själv försökte tömköra hästen. Som tur var, var hon rutinerad och väldigt snäll, så det var i alla fall en i ekipaget som visste vad vi sysslade med. Det var inte jag, kan jag tillägga.

Lotti sa...

Laid back vid tömmarna?? Alltså här pratar vi knivskarpaste skärpa. Eller...inte... Tårta är gott. Det kan man äta till och med det mesta. Langa hit!

Och om hästen är rutinerad och snäll- då behöver man ju inte ha koll! Det är därför den typen av hästa kallas läromästare ju!

jeanette och Dino sa...

Hej Lotti, jag behöver låna Emil lite... Vi ska på utställning nämligen och... äh, du får läsa på kommentarerna på bloggen.
Men han är välkommen iallfall! ;)