måndag, april 26, 2010

Emil, min Emil ...eller som Ann-Louise skulle sagt: Varning för bildbomb!

2002

2003






2004









2005














2006


2007



2008



2009










2010





21 kommentarer:

Lotti sa...

Nu är det inte tyst och stillsamt längre.

Valpbilden är den enda bilden vi har ifrån Emils liv innan han kom till oss. Kan ni fatta att man kan vara elak mot en sån liiiiiten liiiten skrutt, med en sån liiiiiten liiiiiiiten snopp?

Hovslagaren sa...

Oj! vilket jobb du lagt ned och letat fram dessa bilder bland hundratals "Emilbilder"!
Han är så fin vår grabb.
:)

Larsson sa...

Galet, roligt, kuligt!!!

Favoriten blev "Sådan herre, sådan hund" (bilden där de flåsar ikapp)
Men sen gillar jag även "Stomatolleendet". Och bilden "På promenad med Liten Rosa Flicka" den var söööt!

När jag tänker efter så gillar jag ALLA bilderna :)

Irene sa...

Håller med Larsson! Sen blir jag så varm om hjärtat av att se alla Emilbilder - och dessutom så imponerad av hans mångsidighet, tänk att kunna ALLT, från att vara tåspetsdansör till att agera kompostfliskvarn till att vara barnvakt. Begåvad hund!

Lotti sa...

Se Larsson! Irene håller med dig! Nu blev du allt glad va?

Jobb å jobb. Det var inet så jobbit. Inte lika jobbigt som att laga kötthovar i alla fall.

Och begåvad hund- javisst! Och vi får ju inte glömma hur oerhört begåvad han är på att vara underhållande när han sover.

Jea sa...

♥♥♥

Lotti sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Lotti sa...

❤ på dig själv du :)

Hovslagaren sa...

Genom att titta på bilderna väcks så många minnen till liv! Tänk hur många hundrädda barn han träffat och träffar än idag. Hur de efter fem minuter anser att alla hundar förutom Emil är läskiga. Nä för Emil är ju... Emil helt enkelt!
Vad mycket VI har upplevt tillsammans, klart man lätt glömmer bort de "stunder" när han kastat sig runt i kopplet och tokskällt på andra hundar eller ylat genom lydnatskurser. Han har åkt tåg, buss, bil, båt och färja.. Dragit husse på skateboard och sprungit bredvid cykeln.
Han må vara ouppfostrad på en hel del sätt, men nog har han blivit duktig att gå fint i koppel, (din ära lotti) möta andra hundar utan problem och finna sig i nästan alla situationer. Skulle kunna göra listan låååååååång över alla de egenskaper som gör Emil så bra men det viktigaste och mest genomgående är att han är så fruktansvärt snäll!
Snacka om att man blir kräsen när man funderar på en till hund! Ingen hund so far (förutom huliganen, ymer och gänget och alla andra bloggershundar) jag träffat har kunnat leva upp till kraven!
Tack för att du fortsatte skriva, Lotti! Tänk vad hemskt om du slutat!!
Till Irene vill jag bara säga:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Irene sa...

!!! på dig själv du, min bäste Hovslagare! För övrigt instämmer jag (igen! milde tid vad jag har blivit medgörlig och snäll), väldig tur att Lotti fortsatte skriva.

Vad gäller hundar så tycker jag att det absolut viktigaste hos en sån är att man blir varm om hjärtat när man tänker på den, att man får skratta mycket, att man får älska mycket, då har man överseende med lite volter i kopplet.

Vad gäller Emil så tror jag också att han är en otroligt snäll hund, det liksom syns. Vad gäller Huliganen däremot, så kan man nog säga som så: antingen älskar man honom, eller också tycker man han är världens pest. För jo, det finns de som tycker så. Han är min allra bästa (fyrbenta) kompis, men inget man botar hundrädda barn med precis...

Bitte sa...

Jag tror att Emil vill flytta hit! Och hur var det nu med medhållandet? Visst var det så att du håller med mig eller var det tvärt om. Ja, huvudsaken är att han flyttar hit. Och nu har vi bestämt det; Cirkus och Twitter kan kanppt bärga sig: "När kommer han, när kommer han!" OBS, retorisk fråga inget som är öppet för svar.

Lotti sa...

Irene! Du är så klok så klok! Och jag är alldeles helt hundra säker på att jag skulle älska den lille Hampushuliganen. Jag tycker han verkar vara en kille i min smak ;)

Och Bitte... alltså vad ska jag säga. Jag undrar bara---VARFÖR?

Bitte sa...

För att det är en klar fördel att ha ALLA superjyckar samlade på ett ställe. En kraftsamling, typ. Huliganen är ju ändå nära så han är lätt att fånga in i förbifarten. återstår några få: en Ysterkvist, en Aktersnurra, en Quban. Och självfallet: en Kung på toppen av det hela (men ingen vanlig utan en ÄKTA).

Larsson sa...

Men hallå Bitte, vänta lite här nu...

Varför ska kraftsamlingen ske hos dig? Okej, att ni bor nära gränsen och på sätt och vis är vårt skydd mot ett ev danskt anfall. Men ändå...

Jag vill föreslå att du istället skickar upp Briarden (jag kan nämligen ha MYCKET nytta av en duktig ruthund) och Val...ähh....

Vid närmare eftertanke, det är nog bäst att kraftsamligen sker hos dig ;)

Lotti sa...

Alltså inte för att vara sån, men är det inte bättre att sprida krafterna och strida på fler fronter liksom? Klart... Min toaborste börjar bli sliten. Fast de hårar väldigt va? toaborstar alltså?

Bitte sa...

Det här är ett inlägg från Föreningen För Oss Som Gillar Päls: Nä! Ju längre päls, desto mindre hårande, sörrö. Briarder och Bearded collies fäller inte. Håret sitter nämligen kvar tills man kammar (men då får man över så att det räcker till en hyfsad katt. Eller inredningen till ett radhusområde för småfåglar).

Lotti sa...

Ja i så fall är det ju bättre att DU skickar HIT Briarden och Valpen (åh förlåt, jag menar förstås Toaborsten)! För 1: Jag hatar att dammsuga 2: Vi har massor av småfåglar och 3: De är ganska söta, och Emil är för tillfället så att säga "in between girlfriends" Tänk vad jag tänker bra ibland :D

Mita sa...

Underbara bilder!

Lotti sa...

Hej Mita! Så trevligt, det var sannerligen inte igår. Och tack :)

Anki sa...

Han är ju så vacker!!!!!!!

Lotti sa...

Han är veckerheten personifierad skulle man kunnda säga :)