tisdag, mars 23, 2010

Hörrni vårälskare

Var det det här ni längtade så efter?


Å vad jag hatar när det är BRUNT ute!! Och vad har jag att se fram emot när snön är borta? Att laga det förbaskade sönderplogade staketet :-/ Nej, sur och grinig är vad jag är.


- Posted using BlogPress from my iPhone

8 kommentarer:

Anki sa...

Längtar efter solen och alla vackra vårblommor, men jag håller med dig, det är inte roligt med all lera, det gäller att ha höga gummistövlar.

Irene sa...

Nu måste du tänka i andra banor! Tänk ljusgrönt, tänk vitsippor, tänk 'inga snöstyltor', tänk fästingar, tänk flugor... nä nu blev det visst lite fel där på slutet.

Bitte sa...

...och en hel drös ohyfsade hästgrabbar som trampar ner den fräscht gröna. Jo, det blir bra, det blir det. Men hade det varit lite stil på Irene hade hon kommit och planterat sin tussilago bredvid det nerplogade staketet, liksom för att piffa upp.

Lotti sa...

Men alltså sol och vackra blommor förallandel... men det är ju BRUNT ute!! Ljusgrönt, vitsippor och fästingar känns ljusår bort. Snöstyltor har vi inga eftersom hästarna går barfota och flugor har vi mest av på vintern i det här hushållet. Flugorna är mina vänner, men de flyttar ju ut på våren! Och dessutom håller jag med Bitte, komma här och skryta med tussilago när jag fortfarande har 70 cm höga snövallar på tomten!

Nähä ni. Jag är fortfarande sur och grinig.

Anonym sa...

Fan...é du inte klok...vi vill VÄL HA BORT SNÖN?????????

Jane

Lotti sa...

Absolut. Om den smälter till imorrn. Annars kan vinkika gärna backa till vinter igen. Ja för min del alltså. Fan...

jeanette och Dino sa...

Leriga hästar, leriga täcken, leriga hundar... Nä det är inte kul...

Lotti sa...

PRECIS! Jag gillar ditt tänk ;)