onsdag, september 23, 2009

Sömnigt...


Emil hade fått massage så han var lite lätt mossig i roten (jobbigt att man ska behöva ha koll på matte, och att hon ska envisas med att vara ute jämt). Emil äääääälskar "sin tant" som kommer och masserar honom. Fast han älskar henne på ett lågmält och respektfullt sätt. Det är kärlek utan gap och yl och hopp men med en sakta viftande rumpa och ordlös kommunikation. Fasen vet vad de pratar om de där två, men ATT de pratar med varandra råder inga som helst tvivel om. Och efter massagen är det sååå skönt att, med ett långt och välmående knorr, rulla ihop sig i korgen och falla i djup sömn. Det är lite skit när matte ska gå ut och man måste följa med. Det är inte riktigt lika mysigt att rulla ihop sig i gräset utanför hagen. I alla fall inte på hösten.


Hästegrabbarna ligger i halmen på natten och i höet på dagen. Hm... Kan man sätta på dem en nattmössa tro?

Söta lilla Villgott har fått Switch på sig idag. Det var lite jobbigt, för när man trycker upp switchet blir det ett sörplande ljud som alldeles tydligt är jätteläskigt. Bra träning.

Birger. Han ska vara travare på pappret, men med den uppiga näsan och svansföringen tycker jag att det är osäkert. Mycket osäkert.

Min finaste, snyggaste coolaste hingst. 3:e oktober på Grevagården är det upp till bevis igen. Domare domare i ridhuset där. Säg vem som hingstigast i landet är!

2 kommentarer:

Anki sa...

Lycka till den 3:e oktober, han får säkert ett bra betyg, han är ju så snygg.

Lotti sa...

Han ska vinna, har jag tänkt ;)